Over Kindloket Zwolle

Aanvraagformulier Kindregelingzwolle

Kinderen moeten zo veel mogelijk kunnen meedoen met hun leeftijdsgenoten. Bijvoorbeeld door muziek- of dansles te volgen of door mee te doen met activiteiten van school. Voor ouders met een laag inkomen is dit vaak lastig. Daarom is er de Kindregeling.

U heeft de volgende gegevens nodig:
- Basisgegevens, zoals naam en adres
- BSN nummer
- Bankgegevens
- Inkomensspecificatie

Meer informatie vindt u op www.zwolle.nl/kindregeling

Aanvraagproces

  1. Elk kalenderjaar kunt u zich opnieuw aanmelden voor de Kindregeling. Dit doet u door hieronder op ‘Start de aanvraag’ te klikken en uw gegevens in te vullen.
  2. U ontvangt binnen 8 weken bericht. Hierin staat of u gebruik kunt maken van de Kindregeling.
  3. Als in het bericht staat dat u recht heeft op de Kindregeling, dan kunt u vanaf dat moment gebruikmaken van het geld.
  4. Rekeningen van school of bijvoorbeeld een dansvereniging of muziekschool kunt u indienen via www.kindloketzwolle.nl. U klikt dan in de tegel van de Kindregeling op ‘indienen rekening’. Wij betalen dan direct aan de school of de vereniging. Wilt u een bedrag op uw rekening ontvangen, zodat u zelf iets kunt kopen bij een winkel bij u in de buurt? Neem dan contact op met het Kindloket.


Laptops

Het geld van de Kindregeling kunt u gebruiken voor het kopen van een laptop. Als u recht heeft op de Kindregeling kunt u via bijvoorbeeld Coolblue of de Mediamarkt een laptop op rekening bestellen. Zo hoeft u niets voor te schieten. De rekening stuurt u meteen op naar het Kindloket. Het Kindloket betaalt dan de rekening aan de winkel. Is de rekening hoger dan de vergoeding? Dan moet u de rest van de rekening wel zelf op tijd betalen aan de winkel.

Contact

Heeft u een vraag? Wij denken graag met u mee. Als het kan, leveren we maatwerk om te zorgen dat ieder kind mee kan doen.
Bel 038 498 44 32
ma t/m do van 8.00u tot 13.00u
Of mail naar kindloket@zwolle.nl

Back to Top